torsdag 26. april 2012

Gravidfotografering hos STUDIOB13En uke før termin tok Åsa Maria (som forøvrig er min kusine) gravidbilder av meg. Hun og to andre fotografer jobber i STUDIOB13. Følte jeg måtte forevige denne magen, som jeg ikke tror noen gang vil komme igjen.. (skal aldri si aldri, tenker dere nå) Jeg skal vise dere flere bilder senere om jeg tør... Jeg lever i en liten babyboble om dagen så noen babyinnlegg må dere tåle;)

(har dere fått med dere at dere kan vinne et gavekort på 1000 kr??? Sjekk HER)
tirsdag 24. april 2012

Gult er kult!

Frisk limonade er å anbefale! Den ble i grunn kjøpt pga fargen. For jeg er jo så glad i gult...Dere kan glede dere, for i morgen skal jeg gi bort noe fra herlige ROM TIL ROM Ganske sikker på at dette passer de fleste!torsdag 19. april 2012

Blogglunsj hos meg

I går hadde jeg besøk av tre bloggvenninner. Det er litt nervepirrende å vise frem hjemme sitt til andre interiørfrelste, men jeg overlevde. Jeg har stjelt noen bilder som de tok her hjemme. Det er morsomt å se bilder som er tatt av andre enn meg.
De søteste jentene hadde med den nydeligste puten fra By Nord til meg..., eeeehhh...jeg mener til lille Mats. Linda fra Hviit var også her, men hun er noe mer blyg enn de andre;) Derfor ingen bilder av henne. Puten fås kjøpt HER


Tusen takk for kjempekoselig besøk, Nina, Anne Grete og Linda. Jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med dere!

(for flere bilder, se her: Potrinas og Stylizimo)


onsdag 18. april 2012

Nytt bilde

Dere trodde kanskje jeg skulle vise dere noe ekstremt kreativt som jeg hadde brukt tapetrestene til? Neida, ikke noe Mrs Hardy her i gården;)Du trenger en Ikea-ramme, en saks og litt tapet. Voila!
mandag 16. april 2012

Tapet til overs?

Jeg har noen tapetruller til overs. Hva kan jeg bruke de til? Jeg har gjort det enkelt. Bilder kommer i morgen. Det er så dårlig med lys på kvelden;)


Hva bruker du tapetrester til? Vis meg gjerne eller gi meg ideer!
lørdag 14. april 2012

Blomkålsuppe

Her har vi kost oss med hjemmelaget blomkålsuppe med kamskjell og bacon til. Det smakte godt!Ha en herlig lørdag!
onsdag 11. april 2012

Vi har flyttet opp!

Påsken er over og hverdagen er igjen her. Vi fikk flyttet opp i fridagene. Alle sover endelig oppe. Det er (selvfølgelig) litt småplukk igjen, men det tar vi etterhvert. Nå skal rommene innredes. Dere skal få se bilder underveis. Det er så mye jeg skal ha, men alt kan ikke kjøpes med engang;)

Har dere hatt en fin påske?


søndag 1. april 2012

Påskekos

Det er ikke mye som ligner på den gamle påskeferien som jeg er vant til. (ski, kvikklunsj, Oppdal, afterski(!) og øl). Når man får barn tett opptil påsken (og har blitt ganske voksen) er det like greit å holde seg hjemme. 3-åringen ble med besteforeldrene sine på fjellet og blir til torsdag. Han får nok noe mer oppmerksomhet av de enn av en sliten ammende mor;) (foto: Marthe Eidahl)
Dagene går til kosing av en 3 uker gammel baby. Vi begynner å få litt mer rutiner nå og det føles godt. Det er kun listverk igjen oppe (som mannen holde på med i dette øyeblikk) før vi kan vaske ned. Veldig snart kan vi begynne å bruke soverommene våre.

Det begynner å haste med å finne interiør til både gang, barnerom og toalett.

Ha en superherlig påske alle sammen. Her er det bare sol, sol og atter sol. Kan ikke klage da:)