tirsdag 28. februar 2012

Gavedryss - PÅMELDING

GIVEAWAYEN ER AVSLUTTET!

Nå kan dere endelig melde dere på. Jeg håper at dere liker gavene jeg har fått lov til å dele ut.

  
Trykk på linkene under så ser dere hva hver enkelt gir bort:

For å delta må dere sikre dere lodd.

  • 1. lodd: Kommentar under dette innlegget
  • 1. lodd: Bli følger på bloggen min (allerede følger)
  • 1. lodd: Del gavedrysset med deres venner på facebook eller link på bloggen din med bildet over.
  • 1. lodd: Både deler på FB og linker på bloggen din.
Dere kan altså sikre dere fem lodd. Jeg kan ikke si når det blir trekning pga at jeg er veldig nær ved å føde, men vi satser på om et par uker:)

Jeg håper at så mange som mulig ønsker å bli med.

LYKKE TIL!!!mandag 27. februar 2012

Giveaway - ZanZZanZ er en drømmebutikk! Jeg ønsker meg alt de har. Enkelt og greit. Butikken holder til i Lillestrøm og drives av Monica og Linda. De har både Facebookside, blogg og nettbutikk. Sjekk ut og lik de gjerne! De har akkurat relansert nettbutikken sin.

Ta en titt her: ZanZ - Nettbutikk


De ønsker å gi bort de lekreste knaggene fra HK Living. Dere husker kanskje at jeg simpelthen forelsket meg i disse knaggene på messa?? De står høyt oppe på min ønskeliste!


I morgen kan dere melde dere på giveawayen. Jeg lager et samleinnlegg. Håper så mange som mulig ønsker å være med.


Giveaway starter i morgen

En siste gave i gavedrysset skal snart presenteres. Dere kan melde dere på fra i morgenkveld av. Jeg regner med at det blir trekning etter at bebisen er født. Nå er det bare 11 dager igjen og jeg er veldig sprekkferdig.


En stolt 3-åring dro til barnehagen i dag for å fortelle at han var blitt 3 år. Vi har hatt to vellykkede feiringer med venner og familie. Det ser lovende ut oppe i 2.etasje også. Bebisen må nok bare vente til termin med å komme ut...
lørdag 25. februar 2012

Bursdag 1 av 2
Dag 1 av 2 er over. En veldig hyggelig bursdag for Felix. 8 barn har herjet rundt.Selve dagen er i morgen og da blir det familiefest. 16 stykker ventes!fredag 24. februar 2012

Snart bursdag...Jeg kan love dere at det ikke blir bilder av kaken, men kake eller ei: bursdagsmaratonet starter i morgen!onsdag 22. februar 2012

Give Away: Lille Himmel

NB! NB! Dette er kun en presentasjon av Lille Himmel og hva de sponser med. Dere kan begynne å melde dere på fra i morgenkveld:)Lille Himmel er en fantastisk søt butikk som ønsker å bidra med flere premier til dere. De er aktive både på Facebook og har en egen blogg som de oppdaterer så fort de får inn nye varer. Butikken holder til på Lørenskog Storsenter. Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen innom om dere er på senteret. Lik gjerne facebooksiden deres:)

Her er hva de vil gi bort i min give away:


En RÅKUL Triwaklokke,


Et flott stjerneskjerf fra Becksøndergaard i bomull,


og 3 perlearmbånd også fra Becksøndergaard.Er dette noe dere kunne tenke dere eller?
tirsdag 21. februar 2012

Giveaway - RAMSIGN

Enda en gang får jeg lov til å gi bort et nydelig Ramsign-skilt til en av dere. Disse klassiske emaljeskiltene er hånd-sjablonlagde med originalt design og de har 30 års fabrikkgaranti. De lover faktisk fornøydgaranti.
De er på facebook. Trykk på ikonet under og kom til siden deres.


Vinneren kan velge et hvilket som helst nummerskilt fra 1-5 siffer.

For å se flere skilt kan dere gå inn på deres hjemmeside.

Flere har lurt på om man melder seg på under disse innleggene. Nå viser jeg først hvem som sponser med de fineste tingene til min giveaway. Når jeg har vist alle blir det et samlet innlegg hvor alle som vil kan melde seg på:)
mandag 20. februar 2012

Giveaway: STOREYS


Storeys er første sponsor ut. De har kommet med flere nye tapeter nå og jeg er så heldig å få lov til å gi bort to ruller med Grå Plank. Et superstilig tapet! Det er Storeys eget design. Tapetet imiterer brede, massive planker og kommer i en flott gråtone. Plank er et vinyltapet med fiberbakside, og kan enkelt monteres med lim rett på veggen.


Er det ikke et kult tapet? Det vil bli en av dere sitt tapet!!!

I morgen viser jeg neste sponsor i min giveaway! Følg med!lørdag 18. februar 2012

Forberedelser


Det er mange forberedelser her hjemme om dagen. Felix blir 3 år neste søndag, jeg driver med redebygging, som det så pent heter, og mannen jobber fortsatt oppe i 2.etasje.

3-åringen har det veldig klart for hvordan dagen hans skal være. Sjørøvere, sjørøvere og atter sjørøvere! Det er vel bare å gjøre som kapteinen ber om!


Vi satser på at jeg ikke føder før neste helg. Da blir det verken bursdag, ferdig redebygging eller noen 2. etasje klar. Det er under 3 uker til termin og jeg er riiiiiiiimelig klar for å få ut bebisen, men den må vente de ukene!

I neste uke skal jeg ha en give away med mange flotte premier. Håper at dere stikker innom da også:) Litt feirings må vi ha.


Ha en strålende helg!


tirsdag 14. februar 2012

I love my Kartell

Noen som husker at jeg kjøpte en Kartell-lampe i fjor, rettere sagt i juni? Den ble hengt opp i går! Det tok bare åtte måneder... (say no more)

Jeg elsker den! 
Må bare vise dere hvordan den lyser på kvelden.


Det er ikke montert dimmer på den enda, men det kommer.


Hva syns dere? Noe å like?fredag 10. februar 2012

Toalettet i 2.etasje

Toalettet i 2.etasje er kun 4,5 kvadrat. Ikke store rommet, men plass til toalett og et servantskap (og et stellebord). Derfor må det meste der inne bli lyst.

Hvitt gulvbelegg. Jada, jeg vet at hvitt gulv ikke er kjempepraktisk..


Servantskap fra Ikea. Egentlig ønsket jeg det i eik, men det finnes ikke i 60 cm bredde.
Vegghengt toalett er selvfølgelig et must. (spesielt når man snart har 3 gutter i hus)


Blandebatteri har jeg ikke helt bestemt meg for enda, men kanskje noe ala det under?Jada, noen sier at grønt er det nye grått. Njaaaa, jeg er ikke helt der enda jeg altså. Jeg safer og satser på en lys grå. Jeg heller mot Musling.


I dag er det kun 4 uker til termin! Kroppen min er ganske tung nå. Bekkenet har bestemt seg for å være vanskelig. Det går litt raskere mot termin enn mannen ønsker. Han føler på hele kroppen at han har litt dårlig tid. :)

God helg!


mandag 6. februar 2012

wik & walsøe

De herlige jentene bak wik & walsøe fyller i år 5 år for sitt design. Gratulerer! Alven som har vært med fra første stund er i år å finne i gull!


Nytt servise kalt Lys er vakkert og stilrent!


(foto: Marthe Eidahl)

Hva syns dere om kolleksjonen Lys?fredag 3. februar 2012

Geneva radio

Ny radio i hus.


Jeg har ønsket meg radio på kjøkkenet i evigheter nå. Fikk endelig kjøpt det her om dagen. Praktisk at det er docking til iPhone så jeg kan høre på mine Spotify-lister. 


Her har jeg klart å få lungebetennelse. Det er ikke veldig festlig å ha ekstremt kraftig hoste og ha kun fem uker til termin. Vi får satse på at antibiotikaen tar knekken på lungebetennelsen kjapt! For å føde for tidlig har vi ikke tid til;)


Til uka kommer mureren. Da skal jeg få laget et innlegg om hvordan mursteinsveggen vår ble til. Om det er av interesse, selvsagt!God helg alle sammen!