mandag 30. januar 2012

SIA HOME FASHION 2012

SIA overrasket meg veldig på messen. De hadde en veldig variert kolleksjon i år! Noe for de fargerike og noe for de ikke fullt så fargerike (i interiøret, vel og merke).


Jeg er litt skeptisk til falske blomster, men jeg må si at her var det mye fint!
Jeg leter etter en globus og jeg tror faktisk at jeg har funnet den jeg vil ha. Anette Willemine lo litt av meg og disse globusene...
Kranknagger så vi at mange hadde. En morsom detalj!


Det passer meg fint at grønn er den nye IT-fargen i år. Herlig farge på denne potta.


Til sist noen nydelige dyr som tar seg godt ut på barnerommene. Foto: Marthe Eidahl

Nok en favoritt fra meg! Hva syns dere om SIA Home Fashion?lørdag 28. januar 2012

HK Living 2012

En av mine favoritter på messen var HK Livng. Rene materialer, funksjonalitet og en touch av 2012 gjør denne kolleksjonen unik og original.

Knottene under siklet jeg på hele dagen. De vil ta seg godt ut enten i entreen eller på soverommet. Papirlampene står også høyt på lista! HK Living har virkelig interiør som faller i min smak.
Foto: Marthe Eidahl
 
Flere favoritter kommer etterhvert..

God helg!torsdag 26. januar 2012

Messetid

Jeg har hatt en fantastisk koselig dag i dag med søte bloggvenner. Knipset mye bilder og snakket med mange hyggelige mennesker!


Over ser dere noen kule postkasser. Mere om designeren og flere bilder kommer. Mine favoritter fra messa kommer også.mandag 23. januar 2012

Vinter igjen ja...

Det er ikke lenge siden jeg ønsket våren velkommen. Så feil kan man ta gitt! Her har det lavet ned i mange dager.


Vinter er en vakker årstid, men jeg lengter sånn etter sommeren nå. Jeg gleder meg til jeg skal bli kvitt kula på magen og at våren og sommeren kommer.


Jeg saumfarer fargekart om dagen. At det blir noe helt crazy er vel ingen redd for, men jeg har fått med meg at fargene er tilbake for fullt. Vi får se om jeg safer eller om jeg prøver noe nytt!

Strålende dager til dere alle sammen! 

Tusen takk til alle som titter innom. Jeg runder straks 200 000 klikk! I'm speechless!!! Kanskje jeg kjører i gang en give away snart;) Stay tuned...onsdag 18. januar 2012

Oppussing av 2. etasje: fremdriften

Først et bilde som gjør at dere vil skjønne litt mer av hvordan romfordelingen er her oppe. Felix sitt er ferdig og Mats sitt rom (ja, det er babyen som er på gang sitt navn) mangler kun lister og gulv. Det må vi ta samtidig som vi tar gangen. 

Toalettet er lite, men veldig nødvendig pga at vi har badet i underetasjen. Der inne blir det kun et klosett og en servant, og et stellebord så lenge vi trenger det.


Vårt rom er ikke stort så her skal vi kun ha en seng. Klær har vi i samme etasje som badet.

Vi tar en liten runde rundt rommet så får dere et inntrykk av hvordan rommet er.


På veggen under her må sengen stå. Mannen SKAL ha tv på rommet og den må (dessverre) være på den hele veggen.


To vinduer som gir oss mye lys inn i rommet. Begge ytterveggene blir etterisolert.


På denne veggen skal strikketapetet opp. (tror jeg) Jeg er ganske enig med meg selv på hva slags farge jeg skal male rommet.


Så kommer jeg til pipa. Her har jeg mine idéer som jeg håper at mureren vil forstå. Vent å se!

Planen er å bli ferdig med denne etasjen til babyen kommer! Jada, jeg er seriøs! Jeg begynner å bli rimelig fremtung så jeg får ikke gjort så mye annet enn å male... Mannen jobber som en helt om dagen!

Tror dere at vi blir ferdige innen mars? Vi kan ikke gjøre annet enn å leve i troa;)
tirsdag 17. januar 2012

Potrinas hjem

Anne Grete med bloggen Potrina åpnet hjemmet sitt for meg og tre herlige bloggjenter i går. Et vakkert hjem og vi fikk servert nydelig mat.
Veldig koselig å møte Anne Grete, Nina, Cecilie og Maia igjen.

Bildene er lånt fra Stylizimo.

Takk igjen til deg Anne Grete!fredag 13. januar 2012

Strikketapet?

Hva syns dere om strikketapetet til Fargerike? Jeg har lyst å ha den på soverommet, men er virkelig ikke sikker. Det er skråtak så det blir kun på den ene veggen. Jeg har hørt at det er kamp om disse rullene så ikke sikkert jeg får tak i tapetet engang...

(bilde lånt fra fargerike.no)
onsdag 11. januar 2012

Tulipaner

Jeg må repetere meg selv, men jeg må innrømme at det er bittelitt mye om dagen. Bare gøy, vel og merke! Dere skal selvfølgelig bli oppdatert på hvordan 2. etasje ser ut underveis, men akkurat nå er vegger, gulv og tak revet bort. Ingenting fancy å vise dere.  

Mursteinspipa skal snart få seg en liten makeover av mureren. Jeg har tenkt å vise dere trinn for trinn hvordan han gjør det. (hvis det er av interesse?)


Det var flere av dere som lurte på hvor den svarte og hvit-stripete duken min som jeg viste HER var kjøpt. Det er metervare fra Ikea. Helt genialt!


Lyktene dere ser på bildet er også Ikea. Jada, mye fint på Ikea...


Jeg kunne hatt stua full av tulipaner forresten...

God kveld i stua!


tirsdag 10. januar 2012

Soverom

Felix sitt rom er fiks ferdig, men jeg kan ikke innrede rommet før vi er ferdig med resten av etasjen. Et lite barnerom, men planen er å ha et lekerom i underetasjen så dette rommet blir primært et soverom. 3-åringen vil se rommet sitt hver dag så han er i hvert fall fornøyd med resultatet. Det var han selv som absolutt skulle ha et grønt rom så da måtte det nesten bli det. Fargen heter Samos og er en farge som Halvor Bakke har laget for Fargerike.
Nå står soverommet vårt klart for riving. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hva slags farge jeg skal gå for, tapet eller ei, kanskje en betongvegg? Hvordan ser deres soverom ut?