torsdag 29. desember 2011

Borddekking i sort og i hvitt

1. juledag hadde vi familieselskap. Det ble servert pinnekjøtt med (selvfølgelig) hjemmelaget kålrabistappe og mandelpoteter. Vi hadde også ribbe for de kresne. Jeg bare ELSKER pinnekjøtt!
Jeg dekket bordet veldig enkelt. For det er det jeg liker.

Hvordan dekkker dere?tirsdag 27. desember 2011

Livingroom

Jeg tok en rask ommøblering før jul. Stua ble mye større med engang. Det er mye jeg ønsker meg. Noen av ønskene har gått i oppfyllelse. Vent å se:)
Ønsker alle en herlig dag. Både til de som er på jobb i dag og til de som fortsatt nyter fridagene.mandag 26. desember 2011

Merry Christmas

Jeg håper at alle har kost seg så langt i jula. Vi har! Spist god mat og fått mye fint. Jeg er i hvert fall mer enn fornøyd.


I morgen reiser vi på fjellet. Det skal bli godt med 100% ro og fred:)
torsdag 22. desember 2011

Julestemning - CHECK!

Ingenting er som fyr i peisen og at snøen laver ned kun to dager før julaften. LYKKE!Nå er det ikke lenge før roen senker seg her i huset. Hvordan er det med dere? Er det fortsatt mye stress igjen?

onsdag 21. desember 2011

Christmas Tree 2011

Snikkerbuo har kommet med en utfordring. Nemlig å vise juletreet. Vi har vårt aller første juletre i år! I leilighet og uten barn var det ikke så viktig. (skyt meg dere som vil)
Nå har vi en tre-åring som syns jula er helt fantastisk og i et stort hus måtte vi nesten. Jeg har holdt meg unna rødt, og pyntet kun med sølv og glitter, noen få svarte innslag og de søte naturelementene fra Living er også hengt opp.Vi har vært tidlig ute med pynting i år, men vi reiser på fjellet i romjulen og da ville vi pynte litt før for å glede Felix.


tirsdag 20. desember 2011

Gaveinnpakning

Jeg koser meg når jeg pakker inn gaver. Det er viktig for meg at gavene ser freshe ut og at det er en gave man ønsker å gi bort. Jeg syns det er (nesten) like stas å se at andre åpner gaver enn å få.


Roen har ikke senket seg helt her enda, men det er ikke lenge før. Siste innspurt gjøres i dag.

Ha en fantastisk tirsdag!søndag 18. desember 2011

Fryseren er fylt!

Fryseren er fylt med hjemmelagde rundstykker. 40 stykker! Jeg håper at det holder i jula. Veldig greit å ha om det kommer uventet besøk.Nå er det straks VM-finalen. Tar vi gull eller????
fredag 16. desember 2011

Innpakning

Det blir gråpapir i år også, med et bittelite innslag av neonrosa på noen. Ellers liker jeg at det går i svart/hvitt.

Keep it simple!torsdag 15. desember 2011

Totally nuts


I dag skal jeg på julegaveshopping. Er fortsatt litt som mangler. Det er en hard nøtt å komme på noe nytt for hvert år til de som praktisk talt har ALT.


Det går ikke mye i nøtter her, men de er dekorative på bordet. Min Corokia plante lever fortsatt! Må være ny rekord. And I still love it!


Ha en strålende dag. Håper jeg har fulle poser når jeg kommer hjem i dag.
Er dere ferdige med gavene?


onsdag 14. desember 2011

Her er oss

Dagene flyr og det blir bare travlere og travlere mot jul. Her om dagen fikk vi pyntet juletreet. Vi reiser bort i romjula og da tenkte jeg at det var koselig å pynte tidlig. Felix syns det var veldig stas! Flere enn meg som er litt ivrig med pyntingen?


Mor i huset er nå 6 måneder på vei og gleder seg veldig til jul!


tirsdag 13. desember 2011

Kjære julenisse...

Jeg ønsker meg en svart Eames RAR Rocking Chair. Den står øverst på lista!


Jeg vil ha, jeg vil ha:)søndag 11. desember 2011

Fattighuset - Gi en julegave?

Det er mange av oss som teller dager og gleder seg utrolig mye til jul. Er du en av de? Jeg storgleder meg og det vet jeg at resten av familien min også gjør, men det er mange, altfor mange, som ikke tenker på jula som noe hyggelig.


Vil du gi et barn en gledelig jul?

På Fattighuset tar de i mot gaver fra land og strand og deler ut til de som har lite å rutte med eller kanskje ikke har råd til å kjøpe gaver i det hele tatt.Hva kan DU gjøre for å hjelpe?
Finn en gave du vil gi bort. (kun ubrukte ting) Hvis du ønsker å pakke inn gaven selv er det bare hyggelig. Husk i så fall på å merke den godt med sånn ca. hvem du tror den vil passe best til. Du kan sende gaven i posten eller komme innom Fattighuset med den selv.
Adressen er:
Fattighuset
Grønlandsleiret 39
0190 OSLO

Jeg håper at dere vil spre budskapet videre!
 

torsdag 8. desember 2011

Grønt barnerom

En liten sniktitt på fargen inne på eldstemann sitt rom. Felix er straks 3 år og han var veldig tydelig på at han skulle ha et grønt rom. Som kommende storebror må han få bestemme noe selv. Valget falt på en av Halvor Bakke sine farger hos Fargerike. Jeg får håpe på litt bedre lys slik at dere får sett nøyaktig hvordan fargen er.


I morgen skal bebisen sitt rom males, og til helgen blir det lagt gulv.

GOD TORSDAG!


(det er litt hektisk om dagen så jeg får ikke kommentert tilbake til alle, men jeg lover at jeg skal ta det igjen når det roer seg her hjemme. Tusen takk til alle som legger igjen koselige kommentarer!!!)onsdag 7. desember 2011

Det er hvitt!

Det var en veldig ivrig 3-åring som så ut av vinduet i dag. 'Mamma, mamma, se all snøen som har kommet fra skyene.' 


Jeg husker selv hvor stas det var når den første snøen kom.  I år har vi vært heldige, syns jeg. Sluppet unna snø før i desember. Det kan ikke en gravid dame klage over, men nå som snøen endelig kom må jeg si at det er ikke annet enn vakkert! Og snø til jul, dét må vi ha.

Jeg ønsker alle en herlig dag, med eller uten snø.tirsdag 6. desember 2011

Nytt syskrin...

...eller nytt er det ikke, men det første syskrinet jeg eier. Jeg fikk syskrinet av oldemoren til Felix. 60 år gammelt. Jeg har ingen planer om å male det. Det skal få være akkurat som det er. 


Det var med innhold. Så nå finnes det faktisk knappenåler her i huset også. Nå mangler jeg bare en symaskin og et ganske viktig sykurs....