mandag 31. oktober 2011

Giveaway fra Ramsign

Nå har dere muligheten til å vinne et flott husskilt fra Ramsign. Disse klassiske emaljeskiltene er hånd-sjablonlagde med originalt design og de har 30 års fabrikkgaranti. De lover faktisk fornøydgaranti.


Er dette noe DU vil vinne?

Da gjør du som følgende:

1. lodd for kommentar under dette innlegget.
1. lodd for å like Fruen fra Trondheim på facebook.
1. lodd for å linke til give awayen enten på facebook eller på din egen blogg.

Skriv hvor mange lodd dere tar så er dere med i trekningen av et Ramsign-skilt.
Trekning skjer: mandag 7.november

Lykke til!

søndag 30. oktober 2011

Jeg har skutt GULLFUGLEN!

Helgen har vært strålende. Den startet spesielt bra da jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet inne hos de søte jentene i NIB.
Jeg vant et F U N K L E pledd. O' store glede! Funkle har virkelig mye fresht. En drøm! Så snart kommer gullfuglen inn i mitt hjem. Hvor heldig er ikke jeg!
TUSEN TAKK til NIBjentene og til Funkle!!! Litt om Funkle HER.
I morgen kjører jeg i gang en give away. Følg med! God søndag til alle sammen.
fredag 28. oktober 2011

TGIF!

Herlig, jeg fikk Vakre Hjem&Interiør av mannen i går. Fin start på morningen. 


Nå skal jeg se om jeg finner noe jeg kan ha i gangen. Er ikke lett å finne smarte løsninger når det er så lite plass. Kom gjerne med smarte tips som dere har eller har sett som passer seg i gangen:)
torsdag 27. oktober 2011

Prosjekt gang!

Gangen har vært en stor byrde som jeg har hatt hengende over meg altfor lenge. Den har rett og slett ikke blitt prioritert. Det er ikke uten grunn at jeg hoppet glatt over den da jeg viste dere 1.etasjen. Planen her er å rive alt og bygge nytt inngangsparti. Det er nærmest minusgrader her om vinteren og noe etterisolering på innsiden er uaktuelt med tanke på størrelsen, men ting tar tid og et nytt inngangsparti tror jeg at jeg kan se lenge etter.


Da er det bare å gjøre det beste ut av det man har. Fargen som var var noe ubestemmelig. Rosa, hudfarge-ish. Alle vet at jeg er glad i grått, derfor ble det en noe mørkere grånyanse enn den vi har på stua. Vegger er ferdig, og jeg har malt første strøk på lister og tak. Bittelitt kinkig å male tak om dagen..


Satser på å bli ferdig med siste strøk i dag. Da er vel bare å finne noen smarte løsninger til oppbevaring:)

God torsdag!tirsdag 25. oktober 2011

Brunsjtid!

Rykende ferske rundstykker på bordet før klokken ti. Herlig! Cecilie fristet med rundstykker her om dagen, og jeg måtte teste de ut.


Tusen takk for så mange koselige tilbakemeldinger på forrige innlegg. Det gjør meg så glad! Er det noe dere lurer på kan dere bare sende meg mail også.
mandag 24. oktober 2011

Velkommen inn til meg. (Bilderas)

Velkommen inn, både nye og gamle lesere! 

Vi kommer fra entreen og går innover.


Vi valgte en klebersteinsvovn fra Contura. Mursteinsveggen var gjemt bak mye murpuss, som hos så mange andre. Murpussen ble fjernet og marmorpussen kom på. Dette er resultatet.


Vedkurven er fra Home&Cottage. Peissett mangler vi fortsatt. Kom gjerne med tips.


Vi går opp et platå og inn til stua. Legg merke til døra på venstre side. Kommer tilbake til den.


Til venstre har vi sofagruppen. Den er fra Bolia. Hylle fra Åhléns. Nytt sofabord står på ønskelista, men først må jeg finne et jeg vil ha.


Til høyre er spisestuedelen. Bordet er kjøpt hos Living. Det kan bli hele 350 langt.

  
Kartell-lampa mi står fortsatt og venter på å bli hengt opp over bordet!


Denne delen er vel 40 kvadrat.


Hvis dere la merke til skapet så ser dere her at vi ikke har tv-bord med verken bokser eller stygge ledninger synlig. Alt ligger inn i skapet. Mer om dette kan dere lese HER.


Vi beveger oss ned igjen, og her kan dere se trappa opp til 2. etasje. Trappa gikk opprinnelig i 180 grader, men vi skjærte hull, tettet igjen det gamle og fikk den til å gå i ett med trappa under.


Til venstre har vi kjøkkenet. Jeg ELSKER kjøkkenet mitt. Det må jeg bare si. Stort kjøkken med mye benkeplass. Selve kjøkkenet er fra Ikea.


Benkeplaten er av stein og er koksgrå. Den er kjøpt hos Mestersten som holder til i Fredrikstad.


Mye herlig lys hele dagen!


Friske urter er noe jeg stort sett alltid har. Fint å ha i vinduet og smaker ekstra godt i maten.


Videre innover har vi et lite kjøkkenbord. Det er så koselig å spise sammen på kjøkkenet. Vi har valgt et kjøleskap og et fryseskap, noe jeg ikke har angret et sekund på.


Alle hvitevarer er fra Miele, knotter er kjøpt hos HjemogVilla og blandebatteri er fra Newform.


Vi snur oss rundt og ser godt inn på stua.


 Det tar tid å bygge og bo, men gleden er stor for hvert rom som blir ferdig. Om vi har gjort alt selv? Ja, det har vi. Og vi er veldig fornøyd med resultatet så langt. Det er fortsatt endel småplukk igjen her og der, men det kan tas etterhvert.

Jeg håper dere likte 1. etasje. Jeg vil samtidig ønske alle nye følgere velkommen. Jeg setter pris på alle og enhver!


Ha en herlig uke!søndag 23. oktober 2011

Ekte design eller kopier?

Originaler, kopier, nesten-kopier. Hva syns dere om at alle disse  kopiene finnes i de fleste store varehus? Selv er jeg ikke så veldig fan av det. Jeg syns det er et hån mot designeren, men likevel er det fint for mange (kanskje de aller fleste) at de kan få tak i kopier til en billigere penge.Er det ok?Hva tenker dere?

lørdag 22. oktober 2011

Bilderas?

En god lørdag til alle som titter innom!


På mandag kommer det et bilderas av 1. etasje. Tenkte å vise alle nye følgere hva vi har holdt på med det siste året.
torsdag 20. oktober 2011

Lilla sjenk

Dere som kjenner meg vil si at jeg er ganske sprudlende og en glad person, til og med en fargerik person, men er det noe jeg sliter med så er det å bruke farger i interiøret.
Jeg følte meg litt crazy her en dag og bestemte meg for å male sjenken lilla...


...og slik ble det. Med noe innslag av grått, selvfølgelig.


Om jeg er fornøyd? Jeg vet ikke helt enda. Jeg skal gi den en sjanse. Et par knotter og litt annet stæsh så kanskje...


Hva syns dere? Det er lov å være ærlig!

Ha en fin høstdag!
onsdag 19. oktober 2011

Leander seng

Dere trodde kanskje jeg skulle ha en Kiliseng? Det var planen, men så kom jeg over denne herligheten. Jeg har siklet på Leandersengen lenge! Fineste sengen (i mine øyne) er i hus. Felix skal få sove i juniorseng for første gang i morgen.


Den er i fargen whitewash.


Sengen skal babyen ha når han er gammel nok til å ligge i sprinkelseng. Da blir det nok en leting etter seng til Felix igjen.

Et par bilder av Prosjekt Sjenk kommer i morgen. Jeg er ikke helt enig med meg selv angående fargen jeg har malt den i... En liten sniktitt kommer!

fredag 14. oktober 2011

Settbord in the house!

Det tar tid å innrede og ikke vet man alltid helt hva man vil ha heller. Jeg var hjemme hos bestemoren til mannen min og da kunne jeg få ta med meg et settbord. Første jeg tenkte var selvfølgelig at disse måtte males, men jeg er jammen ikke så sikker på at jeg vil det. Jeg elsker de svarte stolbenene.


Det er lyst og sterilt her hjemme fra før så litt kontraster er bra! Bordet er vel over 50 år gammelt. Alltid koselig å ha noe som har tilhørt familien. 


Planen i denne kroken er å skaffe en eller to 'godstoler'. Dette er rett foran peisovnen. Jeg savner å kunne krype ned i en stol foran peisen.

Plantepotte: Ikea / Skål: Kähler / Stoler: BoConsept, Teppe: Rørosteppe, Lysestake: fra Finn Schjøll.

Dere er vel enig i at jeg ikke bør male dette settbordet?

 Nå skal det males noe annet... Jeg har begynt på en sjenk jeg kjøpte for år siden. Dere som har fulgt meg en stund vet at det var et tema for veldig lenge siden. Nå er den snart ferdig. Kommer bilder til uka:) Bilder av sjenken kan dere se her.

GO' FREDDA!