tirsdag 30. august 2011

Kiliseng

Aller først må jeg takke alle sammen for gratulasjonene. Det er kjempestas at det kommer en liten baby i hus.

Når barnerommene er ferdig oppusset skal begge barna få seg en Kili seng. (vi venter selvfølgelig med å kjøpe seng til babyen. Må nesten få komme til verden først) 

Felix sluttet med bleie i sommer (jeiii), og vi håper at han snart slutter på natta også. Da passer det bra med ny seng..., men aller først må rommene bli ferdige. Det kan jo ta sin tid;)
En praktfull seng som barna kan vokse i! 
mandag 29. august 2011

En fantastisk gladnyhet, og vi har begynt å rive...

....2. etasje. Her oppe sover vi. Nå er planen å bygge et lite rom ekstra. Det ser ut til at vi trenger det i mars;) For da kommer det nemlig en liten bebis i hus.

Første lag..


Andre lag.


Etter rundt fire lag kom mannen frem til isolasjonen.
Det blir ikke det store rommet, men det går helt fint som et babyrom. Her skal tak og vegger gipses, men først skal to rom til rives.


Ganske mye søppel fra et så lite rom.


Jeg er snart 14 uker på vei. Formen begynner å bli bedre. Jeg har ligget nærmest i hele sommer. Vært i elendig form. Det er grunnen til at bloggingen har vært så laber. Nå krysser vi fingre og tær på at dette skal gå riktig vei.

God mandag!fredag 26. august 2011

Vinnere av Poul Pava-kort

Jeg har trukket tre vinnere av de herlige Poul Pava-kortene. De blir (selvfølgelig) levert i svarte eller hvite rammer.De heldige vinnerne er:


Marianne LS


Gratulerer til alle tre!

Send meg adressen deres på mail. Skriv om dere ønsker svarte eller hvite rammer. martheny16ætthotmaildåttcom

Tusen takk til alle som ville være med. Beklager for ekstremt lite aktivitet her inne, men er ikke helt i slaget om dagen;)

GOD HELG! 
mandag 22. august 2011

Teppe eller ei?

I sommer har det stått på stedet hvil her i huset, men nå er hverdagen tilbake og vi må ta oss selv i nakken og sette i gang nye prosjekter. Andre etasje står for tur. Jeg skal vise dere bilder av hvordan den etajen ser ut etterhvert. Ikke noe å skryte av akkurat;)

I spisestuedelen syns jeg at det er veldig kaldt. Jeg trenger inspirasjon fra dere! Kartell-lampa har enda ikke blitt hengt opp... (ARG!)

Hva tror dere om å ha et stort teppe under spisestuen? 170*240 cm. Bordet er 120 cm bredt og 230 cm langt.


Et teppe vil bli noe lunere og vi får 'rammet' inn spisestuen.


Jeg vurderer et teppe fra Bolia, men er usikker på farge. Brunt hadde kanskje vært fint?


Svart?


Grått?


Det er sikkert flere som lurer på hvorfor jeg ikke har trukket en vinner enda. Beklager, det har bare vært litt mye og jeg har ikke klart å bruke tid på bloggen. Jeg trekker en vinner til helgen. Heng dere på om dere enda ikke har gjort det.


Jeg vil ønske alle en super uke!


mandag 15. august 2011

CARE

Hadde du klart å tatt valget mellom et av dine barn? Tatt farvel med det ene og ta med deg det andre? Vite at barnet du forlater vil dø? Det er for meg en helt uvirkelig situasjon som jeg ikke klarer å sette meg inn i. Dette er en av mange realiteter på Afrikas Horn.


12 millioner mennesker i Somalia, Etiopia og Kenya er rammet av vår tids verste sultkatastrofe. Kvinner og barn rammes hardest! 

CARE er den største hjelpeorganisasjonen i flyktningleiren i Dadaab, som snart huser 400 000 flyktninger. Her deler de ut vann, mat og utstyr, men ser også et enormt behov for å hjelpe kvinner som har blitt utsatt for seksuell vold. 80 prosent av de som kommer til flykningleiren er kvinner og barn, og disse er svært sårbare og trenger spesiell oppfølging.

   Har du lyst å hjelpe CARE og hjelpe flere kan du:
    • Gi ditt bidrag online her: http://www.care.no/bidrag
    • Støtte nødhjelpsarbeidet ved å sette inn et beløp på konto: 1644.10.50082
    • Ringe givertelefonen på 820 44 011 (200 kroner) 


torsdag 11. august 2011

I'm back!

Vi kom hjem fra ferie på søndagen og har vel stort sett sovet siden. Jeg trodde ferie skulle være avslappende? Neida, vi har storkost oss. Både i Spania og i trønderland.


Et lite feriesammendrag kommer.
Vi har ferie ut denne uka. Så starter hverdagen. Kan kanskje være godt det også?

Fruktkurven ble kjøpt i Spania.

Er bare en liten tur innom for å si at jeg lever.

Har dere hatt en fin sommer?