onsdag 29. juni 2011

Oppbevaring fra Ikea..

Jeg liker så godt den nye serien Ljust fra Ikea. Yes, jeg har et elsk-hat-forhold til Ikea. 
I dag er det bare elsk! De er delikate, tette, hvite(!) og ikke minst praktiske.


Dere kan gjette hva slags pålegg vi spiser mye av her i gården? Transparente så slipper du å lete deg ihjel etter favoritten. Kan stables i høyden. Smart Ikea!


Kjøleskapet ser hakket ryddigere ut. De finnes i rødt også. Nei, jeg tar ikke bilder inni kjøleskapet mitt. Sorry!


Løp og kjøp!

P.s Jeg skal gi Miele litt gratis pr. For det fortjener de! Husker dere at jeg spurte dere hva jeg skulle gjøre med dørene som så slik ut etter at plasten ble revet bort?


Vi ringte Miele og en uke etter kom de og monterte to nye dører UTEN lim.
tirsdag 28. juni 2011

Selvlaget kunst

I mangel av bilder..(kunst) måtte jeg fikse noe på egen hånd.


To silkeark jeg kjøpte i Trh, to rammer og gul sytråd. Dere trodde ikke at jeg skulle sy?!? For det kan jeg ikke.. Kaspara, IKKE le! Prøvde meg frem, men da mannen lurte på om jeg var klar over at jeg hadde glemt noe i det
nederste hjørnet ble det fjernet.


Kongen er også på plass! Litt gul sytråd for å få inn de fargene jeg snakket om tidlgere i dag;) Ehh, jeg kan ikke ta helt av med engang.


Selvplukket blomst fra hagen. Aner ikke hva den heter...Om kunsten blir hengt opp på veggen gjenstår å se..

Something blue...

Jeg er livredd farger! TENK at jeg sier det høyt. Også her inne da..., men for all del. JEG PRØVER!
Blå er min favoritt. (jeg har faktisk en yndlingsfarge i en alder av 29). Når det kommer til klær må jeg nesten ta meg selv i nakken for å ikke kjøpe alt i blått...


Mulig at jeg er en skapsvenske. For gult er jo også en hit her hjemme om dagen.


Har du en favoritt? Eller er du like grå som musa på gangen? 

Friske urter pynter opp kjøkkenet. Mye vann og lys så holder de i evigheter. Også kan det ikke sammenlignes med krydder på boks.


mandag 27. juni 2011

VIPP på kjøkkenet

Viser et par skatter jeg kjøpte på Illums Bolighus på lørdagen.

VIPP såpedispenser og salt&pepper-kvern.Dere tenker at jeg er en lite fargerik person når dere ser mine hvite, grå og svarte manier. Jeg klandrer dere ikke. Jeg lover dere at jeg skal la det blomstre etterhvert her hjemme også;) 

Under ser dere et miniprosjekt jeg holder på med. Skal vise dere resten i morgen.


Jeg vil ønske alle nye følgere hjertelig velkommen. Så stas! Hvis det er noen av dere som ikke har blogg og som vil følge med på hva som skjer her inne kan dere bare trykke på facebook-knappen under.

søndag 26. juni 2011

GLANSdagen 2011

For en dag, for en fest, for noen jenter!!!! 
Det er bare å bøye seg i støvet for NIB-jentene. Det var et så vellykket arrangement. Jeg vil anbefale ALLE som ikke var der å melde seg på til neste år. (hvis NIB-jentene orker enda en runde, så klart)

I love goodiebags. Jentene som jobber hos House of Oslo hadde også gjort det de kunne for å gjøre dagen perfekt.  Se så mange herlige gaver vi fikk!Det blir litt mye å skulle oppsummere alt, men kan si at jeg krøyp til sengs og sovnet med et smil om munnen,. Gode g.., hvor gøy jeg hadde det!Klokken tolv var det slutt i Gamle Logen, men den harde kjerne fortsatte kvelden.

Vakreste jentene! Skulle gjerne hatt flere bilder av dere andre som også var der, men mobilkamera er som det er. 
Fruen prøvde seg som kakepynt. Smilende glad.


 Jeg håper at det blir flere arrangementer og at vi treffes snart igjen. Det var overhodet ikke skummelt! Interiørbloggere er jo bare så snille og søte.

fredag 24. juni 2011

Ses vi i kveld??

Jeg kjenner at spenningen kommer krypende. Vi er noen bloggjenter som skal treffes på Majorstua i kveld. Det er bare å stikke innom hvis dere er i nærheten. Jeg håper at alle har fått med seg at møteplassen er endret. Vi møtes på Jacob Aall Brasseri & Bar på Majorstua.
Er det noen her som trenger veibeskrivelse?


Les mer HER
Jaaa, det kribler!
torsdag 23. juni 2011

Trapp i all sin prakt

Trappa er ferdig montert. Jeg er mer enn fornøyd! Akkurat som jeg hadde tenkt, og hva er vel bedre enn det?
Trappa er levert av Nor-Trapp Romerike. Fantastiske herlige mennesker. Jeg har alt godt å si om servicen og utførelsen som er gjort.


Jeg har valgt hvitoljet ask i trinnene og på gelenderet. Små, søte barnehender gjør alt det hvite ikke så hvitt, var tanken.


Jeg ønsket enten glass eller stålspiler. Det ble stålspiler. (et noe billigere alternativ og mer praktisk).Trappa gikk opprinnelig i 180 grader, men vi skjærte hull og valgte å la trappa gå likt som trappa under.


Rommet ble et helt annet når jeg fikk ut den lekre badstulignende saken vi hadde der tidligere.


Jeg er så glad for at trappemannen forstod mitt ønske, og at det ble akkurat som jeg hadde tenkt meg! Mine egne tanker og ideer er blitt til realitet;)

onsdag 22. juni 2011

Livet UTEN TV-benk / Logitech fjernkontroll

Da vi kjøpte huset sa jeg til mannen at jeg ønsket meg et TV-hjørne uten TV-benk, uten ledninger og uten bokser. Mannen tok utfordringen og han finner alltid en løsning.

Mannen bygget inn et skap slik at jeg skulle slippe å ha TV-benk, ledninger, Get-boks, modem, ol synlig. Skapet er bak TV-en. Les mer om skapløsningen HER.

For å kunne skjule alt av ledninger og bokser og likevel ønsket at fjernkontrollen skal virke trenger du en Logitech fjernkontroll med en omformer som gjør om IR (infrarødt) til RF(radiofrekvens). Denne løsningen gjør at fjernkontrollen virker uansett hvor getboksen står, også utenfor synsvidde. Vi har både forsterker, mediacenter, trådløs ruter inni skapet. Alt kan vi bruke med en og samme fjernkontroll. Verdt å kjøpe seg! Det er bare å spørre om du trenger mer info.


TV er verdens styggeste møbel, syns jeg (men noe greit og praktisk å ha)! TV-en i bruk, stilrent. Felix er mer enn fornøyd!


Hvordan ser ditt TV-hjørne ut?

Marthetirsdag 21. juni 2011

Det vakreste hus!!!

Bo Bedre viser et av de vakreste husene jeg har sett på leeenge! Det er tegnet av arkitekt Ole Johan Dolva.
I like, I like. No, I LOVE IT!Den dagen jeg blir lei av min egen mursteinsvegg vil jeg ha en slik, og de betongveggene kunne jeg ha dødd for! Se flere bilder hos BoBedre


Fikk dere med dere at møteplassen på fredagen er endret? Se HER
(jeg har full forstålese for at dere som verken skal på Glansdagen eller interesserer dere for den dagen blir litt lei av alle disse påminnelsene, men jeg må bare oppdatere i ny og ne for de som skal være med)

I morgen skal dere få se bilder av den store svarte boksen (les: TV) og hvordan vi har løst den biten.

VIKTIG FOR DE SOM SKAL TREFFES DAGEN FØR GLANSDAGEN!!!

Jeg var en tur på Majorstua i dag og oppdaget noe helt tragisk. Café M har takket for seg(!) Stengt. Over og ut. WHAT A BUMMER!

 
Over til Plan B: (som jeg selvfølgelig har)

Vi setter oss på Jacob Aall Brasserie & Bar Majorstuen.


 Vi holder oss på Majorstua. Enkelt for de som tar kollektivt og veldig enkelt å forklare veien til dere langtveisfarende;) (eller bønder, som Lotta kaller seg) Et eget innlegg om veibeskrivelsen kommer.


Jeg håper at det ikke er et stort problem for dere at vi flytter på oss noen kvartaler. Jeg booker bord til kl 19.00. Er det mange som har tenkt å ta seg en matbit? Jeg må vite dette da de ønsket å vite hvor mange som skal spise:)


So long!

mandag 20. juni 2011

I gang med trapp...

En bitteliten smakebit på hvordan trappa vil se ut.


Her kommer noen (ubehagelige) bilder av hvordan det så ut FØR vi hadde gjort noe som helst.To be continued...