lørdag 29. januar 2011

H&M HOME - nyåpning i Oslo 10. mars

Hennes&Mauritz åpner en flaggskipbutikk i Bogstadveien i Oslo. 10. mars åpner herligheten! For dere som vet hvor den gamleTatler-gården er så er det her de åpner. 3000 kvadratmeter! I 4.etasje blir det en egen H&M HOME avdeling. Jeg har kun sett interiøret på nett, men nå kan jeg vurdere alt in real life. De har (faktisk) mye fint!

Jeg gleder meg!

onsdag 26. januar 2011

Blandebatteri - Kjøkken

For lenge siden var valget (trodde jeg) av blandebatteri tatt. Lenge før kjøkkenet var satt opp. Nå som det meste er klart syns jeg ikke armaturet jeg hadde sett meg ut var helt som jeg hadde tenkt. Noen som kjenner seg igjen?

Valget har nå falt på Y-con. Stilren, elegant og praktisk.lørdag 22. januar 2011

Sentralstøvsuger

Sentralstøvsugeren er i hus. Selvfølgelig ikke i bruk enda...  Vi har valgt Cyclo Vac E-311 fra Sentralstøvsugerbutikken. De skryter av at den er både en bestselger og en testvinner. (er det en testvinner blir den vel fort en bestselger....eller?) Vi klinte til vi...


Jeg vet at mange har feieluke på kjøkkenet, men vi har bevisst valgt å ikke ha det av ulike grunner. Derfor blir det ett punkt i hver etasje. Nå må vi finne ut hvor slangen skal oppbevares.  

Forslag anyone?

Jeg beklager for lite blogging om dagen. Det er travelt - mye jobb, sykdom (vi har fått nesten ALT x 3 runder). Det igjen går utover arbeidet i huset og derfor er det ikke mye spennende å vise dere. Jeg er innom dere selv om jeg ikke får tid til å legge igjen et lite spor til alle. Bare så dere vet:)

tirsdag 18. januar 2011

Barneoppdragelse på papir..

I vårt lille familieliv merkes det veldig godt at den berømte 2-årstrassen er på god vei! Sint, sur, sta, streng, høylytt, grinete, sutrete... U name it! For å ikke utlevere alt for mye av min sønn må jeg si at dette ikke er et stort problem, men som en normalt bekymret mor (jeg håper ikke at det bare er jeg som er hysterisk) som ønsker det beste for sine barn har jeg nå kjøpt et par bøker som skal hjelpe meg på veien.. Er vel bare sunt å høre med andre om råd?

Den ene boken er Foreldrehjelpen skrevet av Egil Launes og Knut Halfdan Svendsen og De Utrolige Årene av Carolyn Webster-Stratton.Er det noen som har lest de? Flere som kjenner seg igjen?
onsdag 12. januar 2011

Tid for hjem - ny sesong!

Jeg er sikkert ikke den eneste som på sesongens første episode av Tid for hjem? Det var møbeldesigner og arkitekt Nikki Butenschøn som fikk bryne seg på det aller første prosjektet. (legg spesielt merke til eikeveggen)

Jeg lar bildene tale for seg:
(bilder fra tv2.no)

Spennende program for oss som pusser opp!søndag 9. januar 2011

Vi bygger tårn

Min sønn på snart 2 år fikk disse fine treklossene til jul. Blokkene er fra Uncle Goose. De er håndlaget i USA. De gir 4 komplette alfabet, 3 sett med tall og 30 ulike dyremotiv. Klosser som vokser med barnet:)


Felix elsker å bygge i høyden så disse klossene falt i smak og brukes hver eneste dag. Kan kjøpes hos hviit.no


God søndagskveld!lørdag 8. januar 2011

Norway Says Hal

Norway Says Hal står på ønskelista, men dessverre er det mye annet viktigere som står høyere på lista. Samt en god del sparing må til! 

Norway Says samarbeidet med LK Hjelle slik at de utviklet et spesielt slitesterkt og lekkert ullstoff.
Norway Says fikk smake finanskrisa og finnes ikke lenger, men de tre designerne har hvert sitt prosjekt nå. Espen Voll og Torbjørn Anderssen fortsatte sammen.

Hal er elegant og god å sitte i med høyt armlen. Lekre?

En dag.....kanskje!
onsdag 5. januar 2011

Pledd som holder på varmen

Jeg fikk det pleddet jeg ønsket meg til jul. 
Et ullpledd fra Røros Tweed. Det er fantastisk!Norway Design fører Røros Tweed. Det er den butikken jeg vet om som har størst utvalg av disse pleddene.Verd en titt om du er på utkikk etter noe ekstra varmt.

Jeg elsker det!
søndag 2. januar 2011

Hull i taket!

Trappehullet er skjært ut. Den nye trappa skal gå i L-form, i stedet for i U-form som den gjør nå. Dette må være klart for oppmåling. Det betyr at vi må leve med hullet i endel uker, for å si det sånn...Det tar x antall uker fra trappemannen er her til trappen blir levert og montert. (men nå er jeg blitt vant til at det meste tar tid...)

Jeg ønsker meg en trapp ala denne. Trinnene skal være i hvitoljet ask. Felix og jeg har vært ute og akt i dag. Vi testet ut akebakken ved oss og den nye rattkjelken. Kjempestas for både mor og sønn!Ha en behagelig søndagskveld! Siste kvelden før hverdagen innhenter oss!